Fritid Online

 din  guideline                 

temp0052_topimg temp0052_toplogoIS MORE THAN BELIEVING
  Rideudstyr  
  Fritid online  
  Oversigt  
  Sko  
  Hummel  

John Whitaker
John Whitaker er en meget berømt og positiv omtalt virksomhede, der producerer meget forskelligt udstyr til rytteren og hesten. Men en ting har alle disse produkter dog tilfælles; de er med til at forbedre din ridetur, samt hestens. John Whitaker har helt sikkert lavet noget udstyr, der passer til dig.

Kieffer
Kieffer blev grundlagt i 1848 i München, Tyskland. Kieffer producere lækre, håndlave sadler, og er en af de bedste indenfor denne branche. Her bliver kun brugt de bedste materialer og alle faser af ”making the saddle” bliver tjekket efter, for at sikre, at alt er som det skal være, så du får det bedst mulige produkt.

Ariat
Ariat blev grundlagt i 1993 for at producere nogle helt fantastiske western og English ridestøvler og tøj. English er det helt klassiske ridetøj og støvler, som ofte ses brugt i konkurrencesport. Western stilen er det vi ser i gamle westernfilm, med farver, mønstrer og masser af knald på. Ariat laver noget til enhver smag og af rigtig høj kvalitet, for de ved hvor vigtig både komforten, stilen og sikkerheden er.

Equiline
Equiline er et italiensk brand grundlagt af Paolo Marchetto i 1980’erne, og gjorde sig hurtigt bemærket indenfor hestebranchen. Mr. Marchetto har en forkærlighed for show spring, og ville gerne udvikle noget så det blev behageligere for rytteren såvel som for hesten. Derfor designede han en speciel saddelpude, som skulle være ekstra stødabsorberende, både for rytter og hest. Derudover laver Equiline også ridetøj af åndbare stoffer, så rytteren kan få en behagelig ridetur.

Kingsland
Kingsland blev grundlagt for over 12 år siden af nordmanden Lin Kingsrød. Lin har reddet siden hun var 12 år gammel. Hun har dog altid følt at udstyret og tilbehøret var af for ringe kvalitet. Dette gjorde, et Lin begyndte at designe sin egen ”kollektioner”. I en årrække rejste hun rundt med kollektionen i nogle bokse, og solgte til de stævner, hun også selv deltog i. En dag opdagede nogle professionelle ryttere, hvad det var Kingsland havde et byde, og det har bare vokset sig større siden. Og i dag er Kingsland at finde i mere end 29 lande med et stort udvalg af Kingsland ridebukser og jakker

Ridesporten er en af de mest populære i Danmark og mange begynder at gå til ridning når de er små. Ridning er supergodt for kroppens muskler, ens velbefindende og det at lære om et dyr, hvordan det skal behandles, lære at styre hesten og føle sig tryg med det og få god motion.
Der er et stort udvalg af rideudstyr og mange gode kvalitetsmærker som sikre at rytter og hest har det allerbedste. Udstyret er funktionelt, holdbart og komfortabelt og sikkerheden er i top. Ved at bruge udstyr der støtter hestens muskulatur, bevægelser og led, sener og ja hele anatomien, så sikre man sig at belastningerne bliver mindsket for hesten, så risikoen for skader og sygdomme mindskes.
Nogle af de mest kendte kvalitetsmærker er Herman Sprenger, Pikeur, Jacson, Euro Star, Rambo horseware, Veredus, Animo, Whitaker og Br rideudstyr som alle har det til fælles at deres produkter er fremstillet af de allerbedste materialer og tekstiler. Desuden har deres kollektioner et klassisk og tidløs design, kombineret med et moderne touch og lækkert finish. Mange af toprytterne benytter rideudstyr og produkter fra ovenstående mærker da de ved de er garanti for topkvalitet, komfort og funktionalitet. Med andre ord indfrier de de krav topryttere har til deres udstyr og produkter til både dem og hestene.